91 42 15 524


Wesela
Wesela
Wesela

Sala weselna.

Wesela

Każdy pragnie aby dzień zaślubin był wyjątkowy, dlatego dołożymy wszelkich starań aby byli Państwo zadowoleni.

Dysponujemy piękną, przestronną salą w której możemy zorganizować wesele dla 130 osób.  Posiadamy również 2 mniejsze sale, łącznie dla ok. 60 osób.

 Do dyspozycji gości jest również taras z widokiem na Odrę, na którym można zorganizować zaślubiny.

Decydując się na organizację wesele otrzymuję Państwo w cenie:

pokój dla nowożeńców wraz ze śniadaniem,

dekorację sali ( pokrowce na krzesła, wstążki i/lub organzę, świece, serwetki)

niższe ceny noclegu dla gości weselnych

 na I – szą Rocznicę Ślubu romantyczna kolacja w ” Jachtowej “.


MENU WESELNE

Przywitanie

  • chleb weselny, sól
  • wódka, woda,
  • wino musujące 

Zupa ( jedna do wyboru):

  • rosół z makaronem,
  • krem z pieczarek z grzankami,

 II danie (jedno do wyboru):

  • piezona karkówka w sosie własnym,
  • schab w sosie z borowikowym,
  • polędwiczki wp. w cebulce,
  • pierś z kurczaka w sosie śmietanowym lub podana na szpinaku,
  • filet drobiowy panierowany,

 Dodatki do dań ( jedno do wyboru):

  • ziemniaki gotowane z koperkiem,
  •  kluski śląskie

 Surówki ( 2 do wyboru):

  • z białej kapusty,
  • buraczki z cebulką,
  • z czerwonej kapusty z jabłkiem,
  • warzywa gotowane,
  • mix. sałat w sosie vinegret,
  • marchewka z groszkiem,
  • mizeria,

 Zimne zakąski ( do wyboru 6 ):

  • półmisek mięs pieczonych i wędlin: karkówka z czosnkiem i ziołami,  boczek pieczony, boczek pieczony,  polędwica  (dodatki: chrzan, musztarda, ćwikła)
  • galaretki drobiowe,
  • śledź w oleju z cebulką i natką pietruszki,
  • śledź po łowicku,
  • filet rybny opiekany w zalewie octowej,
  • ryba w sosie greckim,
  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka grecka,
  • sałatka z kurczakiem z pestkami dyni w pikantnym sosem,
Dodatki:
  • pieczywo mieszane,
  • warzywa sezonowe ( świeże, marynowane)

 Dania gorące podawane w trakcie przyjęcia weselnego ( 3 do wyboru):

  • zupa gulaszowa / flaki,
  • szaszłyki drobiowe z warzywami,
  • barszcz czerwony z krokietem / pasztecikiem
  • gulasz z łopatki podany z kluskami śląskimi,

 Tort weselny – 100g/os ( smak i kolor do wyboru)

 Ciasto:  150g/os.

 Napoje zimne: woda, soki – b/o

 Napoje ciepłe: kawa, herbata – b/o

 

CENA: 188zł/os.

 W każdy piątek 170zł/os.

 

Istniej możliwość zamiany powyższego menu, polegająca na wprowadzeniu dodatkowych dań lub zamianie na inne.

 Alkohol we własnym zakresie ( bez korkowego).

 Parking, toalety, szatnia – bezpłatne.

 

Propozycja dodatkowa – STÓŁ STAROPOLSKI:

  • smalec babuni, ogórki, pieczywo
  • wędzonka wiejska, kiełbasa, bekon wędzony, ogonówka wędzona, salceson, kaszanka, pasztet z żurawiną

 Cena: 800zł.

Poprawiny :

obiad ( do wyboru),

kawa/herbata – b/o

pieczywo

cena: ok. 50zł/os. + obsługa 600zł  - 850zł ( w zależności od ilości osób)

 

  Czas trwania wesele 10 godz., poprawin – 8 godz. 

 
Google+